tiistai 13. marraskuuta 2012

400 kcal + kotitalous

Tänään heti aamusta oli kotsaa, teimme omenatorttua ja vanilijakastiketta! Ensimmäinen ajatukseni oli "apuaa missä välissä kerkeän oksentamaan?!" No rupesin siinä sitten tekemään parini kanssa vanilijakastiketta. Ruokailuin jälkeen aattelin mennä oksentamaan koulun vessaan. No otin sitten pikkupalasen torttua ja vähän vanilijakastiketta, ihan hyvää oli joo.. Tunnin jälkeen juoksin vessaan, koitin oksentaa mutta mitään ei tullut ;o! No ootin sitten siinä että kaveri (moimoi kun luet tätä ;)) pääsee eri tunnilta, ja mentäisiin yhdessä oksentamaan, joo o xd. Kaveri ei ollu syöny mtn mut multa ei jostain syystä tullu ulos ne paskat !! Kaveri kysyikin miksi otat kotitaloutta jos et halua syödä? Joo hyvä kysymys jossa mulla vielä parempi vastaus; En tykkää syödä, mutta tykkään laittaa ruokaa.

Kotona oli jo nälkä söin sämpylän, jonka päällä oli 2 palaa juustoa ja yksi pieni salaatinlehti. 16 aikaan söin vielä toisenkin leivän ;o Sitten illalla söin vielä puolikkaan purkin raejuustoa ja appelsiinin !! Huhhuh

En tiiä mitä sanoisin, kalorit meni yli, mutta oksensin kuitenkin kotona huimat neljä kertaa että varmasti kaikki mitä olin silloin syönyt tuli pois. Kurkussa tuntui tuon neljännen kerran jälkeen joten enempää en viittiny.

Liikuntani oli tänään juoksu bussipysäkille, 40x3 vatsat, 10x3 selät, 5 min puristus jumppapalloo "kasaan" jaloilla (toimii kuulemma!), vesien kantoa ja 1h ratsastaminen..

Kommentteja tullut kivasti, kiitos:) Niitä on kiva lueskella, ja lisää saa laitttaa!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti